Category Archives: Aku / Keluarga

~Jemputlah Datang~!!!!

Jemputlah datang ke blog baru aku yang tak sepertinya di www.adamfaiz.com. Ada masa aku sure visit blog korang plak đŸ™‚

Advertisements

Akan Berpindah Ke Rumah Baru

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Hati ini rasa gembira sebab tidak lama lagi blog ini akan berpindah ke rumah baru. Penghargaan dari Joe – rezekimurah.com untuk membiaya kos domain dan hosting walau untuk 1 tahun sahaja terlalu berat untuk ditolak. Apatah lagi dengan bantuan yang diberikan oleh Mijie – www.muhammadtarmizi.com. Aku terima ini sebagai tanda terima kasih dan juga menerima pelawaan untuk mengelola sendiri blog peribadi yang tidak sepertinya ini. Continue reading

Tiada Entry Terbaru..Mood Raya

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Blog ni dah mula berabuk, tiada entry terbaru..mungkin sebab aku tengah mood beraya lagi.. Pergi open house sana sini..badan pun penat..nak bukak blog sendiri pun tak larat…apa lagi nak menjengah blog rakan blogger yang lain.. Continue reading

Selamat Hari Raya AidilFitri 2010

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010

Balik kampung

Tak sabar nak balik kampung

Continue reading

Kenangan Aidilfitri Di Amerika

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Tak lama lagi kita akan menyambut Hari Raya. Mungkin tidak semeriah sewaku kita kanak-kanak atau remaja dulu, tapi balik kampung untuk bertemu dengan keluarga dan sanak saudara di Hari Raya memang sesuatu yang ditunggu. Kalau dulu mengutip duit raya, sekarang dah kena memberi. Perbelanjaan untuk Aidilfitri harus dirancang supaya tiada pembaziran dan peruntukkan sedikit simpanan untuk kes kecemasan. Continue reading