Selamat Hari Raya AidilFitri 2010

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010

Balik kampung

Tak sabar nak balik kampung

Kerana bimbang tak sempat, aku ingin ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua pembaca blog ini. Segala kesilapan yang sengaja atau tidak hasil dari penulisan di blog ini diiringi dengan ucapan Maaf Zahir Batin.

Kepada yang akan pulang ke kampung, berhati-hati di jalanraya dan bersabarlah menghadapi kesesakan lalulintas. Harapan agar semuanya selamat pergi dan selamat pulang dari beraya nanti. Kalau sempat aku update blog semasa Hari Raya nanti, kalau tak…kita jumpa lagi selepas itu InsyaAllah!!

16 responses to “Selamat Hari Raya AidilFitri 2010

  1. Selamat Hari raya juga.
    maaf Zahir batin ya kalau ada tersalah cakap terkasar bahasa.
    Hehehehehe….

  2. Aik… awal ucap..🙂

    Selamat hari raya aidilfitri & ampun maaf juga. 0 – 0 ea.😉

  3. Selamat Hari Raya bro… maaf zahir dan batin….
    ko cuti lama ker… ?? Bila balik kampung ??? Hati-hati dijalan raya ok, selamat pergi dan balik raya !!!!

  4. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin.
    Semoga selamat balik dan kembali.
    TQ

  5. Selamat Hari Raya – Maaf Zahir Batin
    Semoga semua selamat sepanjang perjalanan pergi dan balik
    Amin…

  6. Selamat balik kampung pada semua – sama2 lah kita doakan semoga semua sahabat2 seislam kita balik ke kampung masing2 dengan selamatnya. Amin

    Selamat Hari Raya Aidilfitri!
    Maaf Zahir Batin
    Ikhlas dr Firdaus
    http://firdausmajid.wordpress.com

  7. selmat hari raye bro. raye dtng la umah k. hee😀

    • aku datang nanti ko jgn takde kt rumah plak…ko Bangi kat ner?..email la alamat (kalau boleh la) nanti aku bagi address aku..tapi takde la open house ni..makan biskut je la,..hahaha

  8. salam lebaran buat bro juga

  9. dari jauh mhon maaf semuga pkra yang lps dapat dimaafi..