Tiada Entry Terbaru..Mood Raya

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Blog ni dah mula berabuk, tiada entry terbaru..mungkin sebab aku tengah mood beraya lagi.. Pergi open house sana sini..badan pun penat..nak bukak blog sendiri pun tak larat…apa lagi nak menjengah blog rakan blogger yang lain.. Continue reading

Moga Rezeki Murah Lebih Berjaya

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Ucapan terima kasih kepada Joe, tuan punya RezekiMurah.Com di atas penghargaan dan cadangan yang diberikan. Joe telah memberi penghargaan untuk tukang komen di blognya dengan “rumah terbuka” versi baru! Walau tak pernah bersua muka nyata persahabatan di alam maya ini terjalin dengan baik. Continue reading

Molly Norris Tukar Identiti Takut Dibunuh

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Kartunis Molly Norris akhirnya lari bersembunyi dan dilaporkan menukar identiti akibat takut dibunuh. Fatwa Molly Norris patut dibunuh dikeluarkan oleh seorang ulama Yaman, Anwar Awlaki setelah Nolly mencadangkan “Hari Melukis Nabi Muhammad” pada 20 Mei, di laman Facebook nya. Continue reading

Jangan Tinggalkan Blog Di Hari Raya

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

KUALA LUMPUR – Pemilik laman-laman web dinasihatkan mengambil langkah berjaga-jaga sepanjang musim perayaan kerana serangan laman web dijangka akan meningkat.

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) dalam satu kenyataan akhbar berkata, peningkatan serangan itu kerana kebanyakan laman web yang beroperasi tidak akan dipantau ketika musim perayaan. Continue reading

Bantulah Rakan Blogger Kita Ini, Moga Allah Balas Jasa Kalian

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Aku sedih bila baca entry terbaru di blog rakan blogger kita, Mohd Isa. Bergenang air mata membayangkan kepayahan yang sedang dilaluinya. Realitinya, inilah antara asam garam Hidup Seorang Blogger.

Kepada rakan diluar sana atau sesiapa saja yang membaca dan sudi membantu, hulurkanlah bantuan. Semoga Allah membalas jasa kalian.

Terima kasih kerana menjadi seorang Islam yang prihatin.