Barulah Turun Sikit

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Akhirnya setelah berbulan blogging sampai mengantuk, sangap dan hilang idea barulah Alexa ranking blog ni turun sikit di bawah 1 juta. Apa maknanya kat aku? Aku pun tak tahu…tapi ia seakan memberi kepuasan yang tersendiri..

Sekarang dah tak seligat dulu. Aku akan buat entry bila betul-betul rasa nak berkongsi sesuatu..blogging tak boleh dipaksa-paksa..nanti hasilnya pun tak seberapa..bukan wang ringgit yang jadi ukuran..tapi tentang kesan entry kepada pembaca samada memberi nasihat, berkongsi panduan, berita semasa atau motivasi. Ucapan terima kasih pembaca sudah cukup untuk buat aku tersenyum…Terima kasih kembali…

6 responses to “Barulah Turun Sikit

  1. rank ALEXA blog kita akan turun apabila kita rajin update blog..aq pernah mengalaminya masa mula ada blog..start dgn rank berjuta, skrg dah bwh 300K..

  2. oo!!! cam tu… lagi kecik no nyer lagi bagus la ye… cam ner lak nak dapatkan rank tu ???

    • check je kat Alexa nye page..ko punye pun lagi sikit je tuh..yang paling baik kalau ko pakai firefox, install je Alexa Toolbar (cari kat add ons)..so mana2 site ko pegi, dia akan display Alexa rankingnya..