VCD Porno Ariel & Bunga Citra Lestari Pulak..

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com]

Ha!..Untuk yang nak copy of the VCD porno Ariel dan Bunga Citra Lestari, sori, takde kat sini…so boleh tutup window ni dan cari kat tempat lain. Ini berita terbaru dari seberang. Ada kegiatan mengedarkan VCD Ariel dan Bunga Citra Lestari ni dijalankan di sana dan aku rasa dah sampai pun ke Malaysia. Harganya mencecah sehingga RM144 sekeping!! Wow! Cepat kayo camni..

Tapi ini peringatan untuk diri sendiri dan juga yang lain. Janganlah kita terlibat dalam aktiviti menyebarkan gambar atau VCD porno sebegini. Tak baik mengaibkan orang beb! Kalau tahu pun, untuk “makluman” diri sendiri je lah. Apatah lagi nak mengambil keuntungan daripadanya..tambah dosa jer. Kalau nak sangat tengok gambar Ariel & Luna Maya yang heboh akhir-akhir ni, itu sendiri tanggung la.

 

16 responses to “VCD Porno Ariel & Bunga Citra Lestari Pulak..

  1. duh video mesum makin bermunculan nih…

  2. keh keh keh… doser la!

  3. Aku dah tengok gambar Ariel dan luna….
    Member aku email…tapi aku dah delete…
    Buat suspen…gambar arial tv dan colour pencil luna

  4. Kalau sebar video tu memang dapat dosa besar arr , rezeki tak halal

  5. oh bunga citra lestari tu bukan dah kawin dgn asyraf sinclair ke?
    haha kesian dia dapat bekas org..

    • Tak tahu la betul ke tak..tapi ade member yang baru balik dari Indonesia cakap Ariel ni memang “hero” kat sana..banyak koleksi video dia..

  6. pasal video tu la yang mengangkat nama ariel ke mata dunia..haha