Germany Juara FIFA World Cup 2010

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com]

Bolasepak, sukan yang paling diminati seantero dunia. Dengan bermulanya FIFA World Cup 2010, maka ramai  lah yang tak cukup tidur. Aku, walaupun tak menonton perlawanan 2.30 am tetap menyokong pasukan all time favourite, Germany. Ramai yang menjangka Sepanyol, Brazil atau Argentina yang akan menjuarainya, tetapi aku tetap dengan Germany.

Entry ini dibuat untuk memeriahkan peraduan yang dianjurkan oleh bro Denaihati yang akan ditutup pada 19 Jun, 2010. Tak menang tak apa, janji masuk bertanding. Go Germany!!!!

18 responses to “Germany Juara FIFA World Cup 2010

  1. terima kasih atas informasinya..
    kunjungi juga website kami http://www.unand.ac.id

  2. so far germany je team favourite yg tgh perform, team lain hampeh😛

  3. ITALY tetap di hati..huhu

  4. Terima kasih join contest n dah re tweet

  5. Camna bro…German dah kalah ni…huhu….

  6. Pingback: 10 Pasukan Pilihan Blogger untuk Juara FIFA #Worldcup 2010 | Denaihati

  7. Pingback: Bestnye Tengok Piala Dunia Live..Di Stadium | Hitam Putih Kelabu

  8. Pingback: FIFA #Worldcup 2010 pilih pasukan juara ANDA sekarang | Denaihati

  9. Pingback: Gempak World Cup 2010…Netherland buat upset, Brazil terkedu terima kekalahan !!!! « bujang3

  10. kalu tengok Germany kalahkan Argentina..memang ada can Germany nak menang

  11. Pingback: Jaga Ko Sotong! | Hitam Putih Kelabu