Free WiFi Dalam Train (KTMB) Nak Tak?

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com%5D

Siapa yang suka jika ada free WiFi dalam train KTMB? Kalau jawapannya ya, mari kita sama-sama support usaha bro Noktahhitam ni. Lagi ramai lagi bagus. Caranya mudah saja, jawap survey ini dan forwarkan link ini http://bit.ly/dmNjJW ke seberapa ramai kawan anda…Kalau anda tak jawab, anda tak menang tak dapek la free surfing dalam train…rugi wooo!!!

4 responses to “Free WiFi Dalam Train (KTMB) Nak Tak?

  1. hahaha
    lepas tu tambang pun naik
    padahal bukan nak guna sgt pun
    kdg2 je kot bila bosan

  2. huh free wifi..meh bli highspeed wireless bleh main tenet free xyah tunggu nek train

    • Kena bayar la plak…ni kalau untuk perjalanan jauh best gak ar…boleh amik gambar orang, pemandangan pastu update dalam blog..ok tak?