Cara Tulis Surat Putus Cinta

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com]

Ni untuk yang nak putus cinta atau memutuskan pertalian dengan boyfriend Mat Salleh atau boyfriend yang hanya pandai speaking je…kalau yang Melayu, pandai-pandaila ayat sendiri. 🙂

 

Surat Putus Cinta

4 responses to “Cara Tulis Surat Putus Cinta

  1. Huhu…memang broken habis!!! kakakaka

  2. walau aku bercinta aku dan hafiq kini berbalah di sebab aku hari tu aku kelaur dgn xbf lama so die marah and die nk putus so aku tk tahu aku nk buat cam mne
    u maaf kan i

  3. aku dengan xbf aku tu sesuai sangat