Lebih 200 Cara Buat Duit Online

[tweetmeme https://adamfaiz.wordpress.com]

Untuk yang sedang mencari peluang buat duit secara online di Internet, seorang sahabat kita telah mengeluarkan satu laporan percuma. Di dalam laporan ini diterangkan mengenai 230 peluang perniagaan atau cara buat duit di Internet yang merangkumi program PPC, PPL, affiliate marketing, online survey dan banyak lagi.

Sahabat kita ini merupakan seorang bekas jurutera kimia di sebuah syarikat besar di Johor Bahru. Beliau kini sedang meneruskan pengajiannya untuk mendapat PHD. Walaupun hanya blogger separuh masa, tetapi beliau telah mampu menjana pendapatan stabil dari Internet dari tahun 2006. Tugas sebagai pensyarah di sebuah Universiti di selatan tanahair tidak pernah melemahkan semangatnya untuk terus mengembangkan perniagaan online nya. Beliau merupakan salah seorang usahawan internet yang sangat aku hormati. Syabas bro!

Bagi yang masih mencari, inilah panduan yang harus anda dapatkan dan pilih program yang bersesuaian dengan perancangan dan objektif anda. Dapatkan laporan ini segera sementara ia masih lagi PERCUMA!!

6 responses to “Lebih 200 Cara Buat Duit Online

  1. Salam bro…Wah wah wah….bukan main lagi entri ni…
    Terharu aku baca…
    Takdelah power macam ko cakap tu bro…

    Tapi anyway, aku really appreciate entri ni

    Thanks a lot

    • Orang yang power memang tak mengaku dirinya power..just nak share dengan orang yang masih mencari..sebab aku dulu pun camtu..aku doakan ko dapat lebih follower dan murah rezeki..kalau kita ikhlas InsyaAllah berjaya

  2. Pingback: Cyza Sector » April top commentators of the month

  3. Saya lebih suka kerja sendiri macam bisnes buat duit online ini… Relex dan cool sepanjang masa…🙂

  4. Bagus la kalau dah berjaya dalam bisnes online

  5. Pingback: Bercinta Di Internet Mahal La…!! | Hitam Putih Kelabu